Цілодобово

 (097) 570-75-75

Директор

(067) 555-75-75

з 1998 р.

 

Міжнародні перевезення померлих

 

 У житті трапляються ситуації, коли смерть приходить до людини далеко від його батьківщини. Доставити самостійно покійного вкрай складно. Це супроводжується необхідністю зібрати довідки та дозволи місцевих інстанціях, провести запаювання гробу і вирішити юридичні аспекти транспортування. Похоронний дім «Memento Mori» (http://www.memento-mori.com.ua/) пропонує вам скористатися послугою міжнародного перевезення покійних в Україну та з України.

В країни ближнього зарубіжжя, що знаходяться близько до України  і де велика кількість трудових мігрантів найбільш доцільним є варіант доставки покійних автомобільним транспортом. Для цих потреб ми маємо виділені катафалки (http://www.memento-mori.com.ua/autonransport.html), що відповідають всім європейським нормам,  і є комфортабельними сучасними транспортними засобами. Регуляція температури всередині дає можливість убезпечити труп від розкладання. Якщо є потреба у супроводженні, мікроавтобуси обладнані додатковими сидіннями для близьких. Таким чином, ви маєте можливість зекономити на квитках. Наші водії мають достатній досвід міжнародного перевезення покійних, тому можете не хвилюватися за процедуру митного контролю та швидку доставку у місце призначення. Ми маємо досвід доставки вантажу 200 з Польщі, Угорщини, Болгарії, Румунії, Молдови, Сербії, Австрії, Німеччини, Словаччини, Чехії, Росії, Білорусі. Принагідно зазначимо, що складні геополітичні зносини між Україною і Російською федерацією накладають додаткові труднощі з доставкою померлого в Україну, тому не варто навіть намагатися самотужки вирішити дане питання.

У випадках, якщо смерть настала у країнах Азії чи на крайньому заході Європи (Португалія,Франція, Іспанія) найкращим варіантом буде комбінація доставки померлого літаком та автотранспортом. Це найскладніший варіант міжнародного перевезення вантажу 200, адже у країнах середньої Азії існують специфічні вимоги до транспортування, крім того необхідна синхронізація у часі авіадоставки та автотранспорту. Тому, знову ж таки, потрібно довіритися професіоналам, що у стислі терміни організують репатріацію.

Ми маємо великий досвід таких перевезень, знаємо тонкощі правового поля і налагоджені зв'язки з консульствами. Для уточнення деталей і допомоги у міжнародного перевезення покійних звертайтеся до ритуального агента. Ми працюємо за схемою: ви отримуєте консультацію агента, оформлюєте довіреність, ми організовуємо перевезення та супровід. Звертайтеся, ми завжди поруч.

 

 

Всі права захищені © «Memento mori»                                         Разработка сайту —Студія інтернет-реклами Websitekm